Ακούει προσεκτικά τους νεολαίους η Ελένη Χαλβατζά

Ο φωτογραφικός φακός της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» συνέλαβε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας Γιώργο Χαλβατζά, να συνεργάζεται με την υποψήφια δήμαρχο λίγο πριν ανέβει στο βήμα στην κεντρική ομιλία των Ταξιαρχών

Μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν την είσοδο της στο βήμα δέχεται τις συμβουλές των υποψηφίων της, η επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοπικητική Κίνηση» κα Ελένη Χαλβατζά.

Ειδικά όταν αυτές οι συμβουλές προέρχονται από νέους ανθρώπους, η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, στις προτάσεις ειδικά όταν προέρχονται από τους νεολαίους της παράταξής της.

Ο φωτογραφικός φακός της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» συνέλαβε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας Γιώργο Χαλβατζά, να συνεργάζεται με την υποψήφια δήμαρχο λίγο πριν ανέβει στο βήμα στην κεντρική ομιλία των Ταξιαρχών.

Οι γνώμες των νέων παιδιών προέχουν για την κα Χαλβατζά. Πάντα τους δίνει το λόγο να της μιλούν και να την καθοδηγούν. Γιατί καλή η εμπειρία, αλλά προέχουν οι φρέσκιες ιδέες, των νέων παιδιών, που αποτελούν το μέλλον για την ίδια και τον τόπο μας.