Ακάθεκτα και δυναμικά προχωρά η Ελένη Χαλβατζά

Αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας επισκέφτηκαν το πρωί την Οιχαλία περιοδεύοντας στο κέντρο της κωμόπολης.

Δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της η υποψηφία δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» κα Ελένη Χαλβατζά από την επίσκεψη στην Φαρκαδόνα και στο εκλογικό της κέντρο, του πρώην δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γιώργου Καμίνη.

Ο ίδιος ενθουσιασμός και φυσικά επικράτησε και μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έσπευσαν να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν από κοντά με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Ο αγώνας ωστόσο της κα Χαλβατζά δεν σταματά συνεχίζεται απτόητα. Αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας επισκέφτηκαν το πρωί την Οιχαλία περιοδεύοντας στο κέντρο της κωμόπολης.

Οι Οιχαλιώτες υποδέχτηκαν την κα Χαλβατζά και τους συνεργάτες της, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με ενθουσιασμό, εκφράζοντας την συμπαράστασή της στο πρόσωπο της μέσω της ψήφου τους.

Οι επαφές και οι επισκέψεις συνεχίζονται για την ίδια και τους υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους μέχρι και την έναρξη των επίσημων προεκλογικών εμφανίσεων στα χωριά την ερχόμενη Πέμπτη.