Την περασμένη Κυριακή έπεσε η αυλαία της αγροτοκτηνοτροφικής έκθεσης «AgroThessaly» που διεξήχθη στην Λάρισα στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ-Helexpo καταγράφοντας αυξημένη επισκεψιμότητα. Η 13η AgroThessaly, που αποτελεί μια ισχυρή εκθεσιακή σύμπραξη ανάμεσα στη ΔΕΘ-HELEXPO και τον Δήμο Λαρισαίων. Η έκθεση επέστρεψε δυναμικά στη Λάρισα, μετά την περίοδο της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εκθετών και υψηλή επισκεψιμότητα.

Κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των αγροτών η Τρικαλινή εταιρία Λιπαντικών Μπαταγιάννης Ε.Ε.

Με 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ. και ομαδικές επισκέψεις εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια, η AgroThessaly στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στην έκθεση συμμετείχαν εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την Κτηνοτροφία και τη Γεωργία, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Οι επισκέπτες άγγιξαν τους 46.234, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη δυναμική της AgroThessaly.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, άνθρωποι του δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα στην ευρύτερη περιοχή, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά από ειδικούς για σειρά επιμέρους θεμάτων, κάτι που αποτελεί μια ακόμα επιτυχία της διοργάνωσης.

Τα στοιχεία της φετινής διοργάνωσης, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής του Δήμου να συμπράξει στρατηγικά με τη ΔΕΘ Helexpo, έναν υψηλού επιπέδου φορέα με άριστη τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία σε ότι αφορά τα μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα.

Ο υψηλός αριθμός εκθετών, όπως και σημαντικός αριθμός ξένων εμπορικών επισκεπτών και ομαδικών επισκέψεων από τα Βαλκάνια καταδεικνύουν όχι μόνο το παρόν αλλά και την προοπτική της διοργάνωσης.

Εξάλλου, η Λάρισα ήταν και είναι το επίκεντρο του πρωτογενούς τομέα στη χώρα και αυτό αποτυπώθηκε με ισχυρό τρόπο κατά το τετραήμερο διεξαγωγής της έκθεσης με θετικά αποτελέσματα και για την τοπική μας οικονομία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *