Στην Agrothessaly 2023 συμμετέχει η «Θεσσαλική Ύπαιθρος»

Στην Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, Agrothessaly 2023 συμμετέχει η «Θεσσαλική Ύπαιθρος», το Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ΟΣΔΕ.

Η έκθεση ως γνωστό λειτουργεί από την Πέμπτη στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα και θα υποδεχτεί ως την Κυριακή πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων από την Θεσσαλία και γενικότερα όλη την Ελλάδα.

Η «Θεσσαλική Ύπαιθρος» φιλοξενείται στην ΤΕΝΤΑ Α’ / Περίπτερο C32.

Υπεύθυνοι και υπάλληλοι της εταιρίας θα βρίσκονται εκεί για να λύσουν κάθε απορία αγροτών και κτηνοτρόφων, προβάλλοντας το αξιόλογο και αξιόπιστο έργο που παράγεται χρόνια τώρα.

Στο ίδιο σημείο οι υπάλληλοι και οι υπεύθυνοι της εταιρίας θα προχωρούν σε ενημέρωση για τα προγράμματα νέων αγροτών, τη Βιολογική Γεωργία & Βιολογική Κτηνοτροφία, τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και Μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, τις άδειες εγκατάστασης Κτηνοτροφικών Μονάδων, την εγγραφή στο μητρώο αγροτών και μια σειρά άλλων θεμάτων.

Κεντρικά Γραφεία: Όθωνος 22 & Κουκουλάρη(έναντι εκδοτηρίων Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων) Τρίκαλα. Τηλ. Επικοινωνίας : 2431033293 (Τρίκαλα) & 2433022534 (Φαρκαδόνα). email : thess.ypaithros@gmail.com

Υπεύθυνη Γεωπόνος-μελετήτρια: Τσάτσα Αναστασία.