Αγέλες αδέσποτων εισέρχονται στις αυλές των σπιτιών του Γριζάνου

Τρώνε οικόσιτα και προκαλούν ζημιές σε κήπους και κοτέτσια ενώ στην μπροστά στην ανθρώπινη παρουσία εμφανίζονται επιθετικά προκαλώντας το φόβο

Το φόβο και τον τρόμο συνεχίζει να προκαλεί στο Γριζάνο αγέλη αδέσποτων που κυκλοφορεί τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες, εντός του οικισμού. Όπως μετέφεραν στην «KPHNH LIVE» κάτοικοι του χωριού, η αγέλη των αδέσποτων εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες εντός του οικισμού και στην αναζήτηση τροφής εισέρχεται ακόμη και σε αυλές σπιτιών αλλά και σε αποθηκευτικούς χώρους, όπου φυλάσσονται οικόσιτα αλλά και μικρά ζώα. Μάλιστα σύμφωνα με τους κατοίκους τα αδέσποτα εμφανίζονται σε πολλές περιπτώσεις επιθετικά όταν αντιληφθούν ανθρώπινη παρουσία στις αυλές και στους αποθηκευτικούς χώρους.

Απορία των κατοίκων αποτελεί το γεγονός ότι τα αδέσποτα δεν ανήκουν σε κάτοικο του χωριού και πιθανολογούν αυτά να προέρχονται είτε από όμορο χωριό, είτε από σταβλική εγκατάσταση.

Οι κάτοικοι εκφράζουν τους φόβους για πιθανές επιθέσεις σε ανυποψίαστους ιδιοκτήτες των οικιών αλλά και σε μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα στα σπίτια τους.

Καλούν τις αρμόδιες Υπηρεσίες να μεριμνήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

φωτο αρχειου