Αεράτα ξεκίνησε τις συγκεντρώσεις της στα χωριά η Ελένη Χαλβατζά

Το Αχλαδοχώρι και το Διάσελλο αγκάλιασαν θερμά την υποψηφία δήμαρχο Φαρκαδόνας και της μετέφεραν το μήνυμα ότι ο Δήμος θέλει γυναίκα δήμαρχο στο Δήμο

Αεράτα και με την ελπίδα που πηγάζει μέσα από τον κόσμο για νίκη από την πρώτη Κυριακή ξεκίνησε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση», Ελένη Χαλβατζά.

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων για την κα Χαλβατζά άνοιξε από τα όμορα χωριά το Αχλαδοχώρι και το Διάσελλο, όπου η υποψήφια δήμαρχος έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

Η υποψήφια δήμαρχος , όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗLIVE» συνοδευόταν από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που όλοι μαζί, άντλησαν αισιοδοξία για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 26ης Μάιου.

Από τις επισκέψεις-συγκεντρώσεις στα δύο χωριά έγινε σαφές ότι οι πολίτες αναζητούν ένα πρόσωπο υπεύθυνο, ένα αποτελεσματικό δήμαρχο που θα μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο στην νέα εποχή και το επιτελείο θα μπορεί να εργαστεί με γνώση και διαφάνεια.

Ταυτόχρονα κατά τις συγκεντρώσεις εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι στις 26 Μαΐου ο συνδυασμός «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» που ηγείται η Ελένη Χαλβατζά,  θα είναι η πρώτη δύναμη, φέρνοντας την αλλαγή στην περιοχή, δίνοντας ελπίδα και προοπτική. Στις 26η Μάη η Φαρκαδόνα θα αποκτήσει για πρώτη φορά γυναίκα δήμαρχος, που με τους συνοδοιπόρους της θα πασχίσουν για το καλύτερο, καθώς έχουν όραμα και διάθεση.

 Στις συγκεντρώσεις κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου επισημάνθηκε ότι τα μέλη που το απαρτίζουν συνδυάζουν την γνώση και την εμπειρία με την βαθειά ανανέωση. Ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο νίκης, όπου εκφράζονται όλες οι κοινωνικές κατηγορίες, δυνάμεις από όλο το πολιτικό φάσμα.

Η Ελένη Χαλβατζά χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο, ειδικά τη στιγμή που παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού, που ειδικά για τα συγκεκριμένα χωριά στρέφεται απόλυτα στην στήριξη του κτηνοτροφικού κόσμου με έργα και πρωτοβουλίες που θα τους βγάλουν από την υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση. Η υποψήφια δήμαρχος δεσμεύτηκε απέναντι στους πολίτες ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε τους προσπάθεια, θα μεριμνά και θα πασχίζει ώστε να δίνει λύσει στα προβλήματα που τους ταλανίζουν.