Αδικημένοι δηλώνουν οι αγρότες της Νομής

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Βαγγέλης Παπαλεξανδρής και αγρότες του χωριού υποστηρίζουν πως η Νομή δεν συγκαταλέγεται στις αποζημιώσεις του Ιανού, εκφράζοντας απογοήτευση και πικρία

Αδικημένοι δηλώνουν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» πρόεδρος της κοινότητας Νομής, Βαγγέλης Παπαλεξανδρής και αγρότες του χωριού, καθώς η κοινότητα δεν συγκαταλέγεται στις αποζημιώσεις του Ιανού. Παρά το γεγονός ότι οι αγρότες επλήγησαν από την θεομηνία του Ιανού το περασμένο φθινόπωρο, δεν εγκρίθηκαν αποζημιώσεις κάτι αντίστοιχο που συνέβη με όμορα χωριά, γεγονός που προκαλεί παράπονα και απογοήτευση στους αγρότες.

Όπως δήλωσε στην «KΡHNH LIVE» ο πρόεδρος του χωριού κ. Παπαλεξανδρής, αποτελεί αδικία για τους αγρότες της Νομής η μη έγκριση των αποζημιώσεων.

«Ο αγροτικός κόσμος του χωριού, αναμφίβολα χτυπήθηκε από την κακοκαιρία του Ιανού τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δυστυχώς όμως διαπιστώνουμε ότι η κοινότητά μας δεν εντάσσεται στις αποζημιώσεις, σε αντίθεση με όμορες κοινότητες, στις οποίες εγκρίθηκαν έστω και μικρές αποζημιώσεις. Αυτή η αδικία πρέπει να αρθεί άμεσα, προκειμένου να ανακουφιστούμε από τις ζημιές που προκάλεσε ο Ιανός σε καλλιέργειες και εξοπλισμό», δήλωσε ο κ. Παπαλεξανδρής.

Οι αγρότες της Νομής πλέον θα ακολουθήσουν το δρόμο των ενστάσεων προκειμένου να δικαιωθούν και να τύχουν των αποζημιώσεων.