5.000 ευρώ δίνει ο κυνηγός της Παναγίτσας για τον εντοπισμό των δραστών

Καλεί όποιον γνωρίζει για τη θανάτωση των κυνηγετικών σκυλιών του να τον ενημερώσει προκειμένου να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την αποτρόπαια ενέργεια αγνώστου-ων, ο κάτοχος των κυνηγετικών σκυλιών από την Παναγίτσα Φαρκαδόνας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα. Εντόπιζε στην αυλή του τέσσερα σκυλιά νεκρά καθώς και οικόσιτα τα οποία είχαν δηλητηριαστεί μετά την τοποθέτηση δολωμάτων.

Η ενέργεια προκάλεσε αγανάκτηση και αποτροπιασμό τόσο στον ίδιο, όσο και στον κυνηγετικό κόσμο της Φαρκαδόνας, κινώντας πραγματικά «γη και ουρανό» για τον εντοπισμό του απάνθρωπου-ων που προχώρησαν σε μια τόσο σκληρή ενέργεια.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης-κυνηγός των σκύλων ανήγγειλε στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE ότι παρέχει το ποσό ύψους 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει και του δώσει πληροφορίες για την σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Για μια ακόμη φορά τόσο ο ίδιος, όσο και οι κυνηγοί της Φαρκαδόνας καταδικάζουν την ενέργεια, σημειώνοντας παράλληλα ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στην άκρη του νήματος του εντοπισμού και της σύλληψης και της υποδειγματικής τιμωρίας.