Με μοναδικές λιχουδιές γιορτάζουν το Πάσχα τα Ζαχαροπλαστεία «Οικονόμου»

Οι προσφορές των Ζαχαροπλαστείων για μια ακόμη γιορτινή περίοδο είναι μεγάλες. Συγκεκριμένα στα καταστήματα προσφέρονται, μία συσκευασία κουλουριών , ένα σοκολατένιο αυγό κι ένα τσουρέκι στην τιμή των 10 ευρώ

Με μοναδικές λιχουδιές, με εξαιρετικά εδέσματα και το σημαντικότερο ποιοτικές γεύσεις που σέβονται τις παραδοσιακές συνταγές, έρχονται να γιορτάσουν το Πάσχα τα Ζαχοροπλαστεία «Οικονόμου».

Τα Ζαχαροπλαστεία «Οικονόμου» σε Φαρκαδόνα και Λάρισα πρωτοστατούν στις τιμές και στην ποιότητα και διαθέτουν στο κοινό όλα τα Πασχαλιάτικα εδέσματα σε εκπτωτικές τιμές, αλλά και σε πλούσιες γεύσεις προκαλώντας απόλυτη ικανοποίηση.

Κουλούρια, τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, γλυκά, όλα παρασκευασμένα με τέχνη και αγάπη με αγνά υλικά, ολόφρεσκα και γευστικά.

Οι προσφορές των Ζαχαροπλαστείων για μια ακόμη γιορτινή περίοδο είναι μεγάλες. Συγκεκριμένα στα καταστήματα προσφέρονται, μία συσκευασία κουλουριών , ένα σοκολατένιο αυγό κι ένα τσουρέκι στην τιμή των 10 ευρώ.

Φυσικά οι τιμές σε όλα τα εδέσματα είναι άκρως προσιτές.

Επισκεφτείτε τώρα το Κεντρικό κατάστημα επί της οδού Ιωαννίνων 144 στη Λάρισα, στο υποκατάστημα της Φαρκαδόνας και το υποκατάστημα της οδού Βόλου 62 στη Λάρισα και προμηθευτείτε τα Πασχαλινά εδέσματα σε τιμές προσιτές.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.