Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης στους Ταξιάρχες Τρικάλων για την τέλεση του Σαρανταήμερου Μνημοσύνου του Μακαριστού Πρωτοπρεσβύτερου, Βασίλειου Κοντοχρήστου

Στους Ταξιάρχες Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ Χρυσόστομος ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία και το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Μακαριστού Πρωτοπρεσβύτερου Βασίλειο Κοντοχρήστου. Για τον 76χρονο Εφημέριο των Ταξιαρχών που υπηρέτησε το Ιερό Θυσιαστήριο επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες. Ο π. Βασίλειος αποτέλεσε ένα φωτεινό πρόσωπο για την τοπική Εκκλησία αλλά και για τους κατοίκους τόσο των Ταξιαρχών, όσο και όμορων κοινοτήτων. Στεκόταν ανά πάσα στιγμή στις χαρές και στις λύπες των πιστών, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας να ακολουθούν πιστά το δρόμο, της, του Χριστού Εκκλησίας, εναποθέντας ελπίδες και προσευχές στο Ζωοδότη Χριστό και στην Μητέρα όλων των Χριστιανών, Παναγία.

Ο κ. Χρυσόστομος ομίλησε καταλλήλως και ευχήθηκε την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους, αλλά και στους λοιπούς περίλυπους συγγενείς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ