Τρία θετικά τεστ κορονοϊού σήμερα στη Φαρκαδόνα

ΕΟΔΥ μετέβη σήμερα στην Φαρκαδόνα πραγματοποιώντας 119 ράπιτ τεστ στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης

Τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού έδειξαν τα ραπιτ τεστ που διενεργήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη Φαρκαδόνα. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα στην έδρα του Δήμου και με αφορμή την διεξαγωγή της εβδομαδιαίας λαικής αγοράς και την μεγάλη επισκεψιμότητα πραγματοποίησαν ραπιτ τεστ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους αλλά ταυτόχρονα να διαπιστώσουν και την πορεία του ιου στην περιοχή.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» από τα 119 τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού που διενεργήθηκαν στην Φαρκαδόνα, προέκυψαν τρία θετικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τα τρία άτομα που προέκυψαν θετικά ήταν ασυμπτωματικοί, κάνοντας τυχαία το τεστ.

Η διασπορά του ιού στην περιοχή της Φαρκαδόνας και δη στις δημοτικές ενότητες Οιχαλίας και Φαρκαδόνας ακολουθεί αυξανόμενη ένταση καθώς ολόκληρες οικογένειες νοσούν από κορονοϊό. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι νοσούντες είναι ανεμβολιάστοι.

Οι γιατροί συνεχίζουν να συμβουλεύουν για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας καθώς επίσης και για διενέργεια εμβολιασμών.