Στην Agrothessaly 2023 η Τρικαλινή Εταιρεία “Μπαταγιάννης Ε.Ε.”

Κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των αγροτών η εταιρία Λιπαντικών Μπαταγιάννης Ε.Ε.

Η εμπιστοσύνη των Τρικαλινών και Θεσσαλών αγροτών στην εταιρία Λιπαντικών ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΕ χαρακτηρίζεται κάτι περισσότερο από μεγάλη. Φάνηκε εξάλλου και από την έναρξη της αγροτικής έκθεσης Agrothessaly 2023 που διεξάγεται από την Πέμπτη στην Λάρισα στην Κλειστή Αγορά της Νεάπολης.

Η εταιρεία ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΕ συμμετέχει στην έκθεση και συγκεκριμένα στο Stand D 73 στην Τέντα Α, με τα λιπαντικά αγροτικών μηχανημάτων και βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών Cyclon και Valvoline

Η εταιρεία λιπαντικών CYCLON – LPC (μέλος του ομίλου Motor Oil Hellas ), που δραστηριοποιείται (από το 1981) ταυτόχρονα στη βιομηχανική παραγωγή βασικών λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων, εκπροσωπείται για το νομό Τρικάλων από την εταιρεία «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.» που εδρεύει στο στα Τρίκαλα (οδού Βασ. Τσιτσάνη 5, 1ος όρ.) και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 400 τ.μ. επί της οδού Παλαιοπύργου, στο συνοικισμό Λογγάκι Τρικάλων, όπου υπάρχει πλήρες στοκ λιπαντικών, γράσων, μπαταριών οχημάτων, φίλτρων, καθαριστικών πλυντηρίων αυτοκινήτων κ.α..

Από την έναρξη της εκθέσεως το σταντ της εταιρίας επισκέφτηκαν εκατοντάδες αγρότες οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους γύρω από τα προϊόντα της εταιρίας που χρόνια τώρα κέρδισαν και συνεχίζουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνης τους. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ενημέρωσαν και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για την συντήρηση των αγροιτικών μηχανημάτων μιας και εντός ολίγου ξεκινά η νέα καλλιεργητική χρονιά και οι εργασίες στα αγροκτήματα.

Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με διάρκεια στο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: 24310 39217, 6989830395, 6977085333, E-mail: batagian@gmail.com,

https://www.facebook.com/lubri.batagian