Πρωτάθλητές Ελλάδος αναδείχθηκαν τα αδέρφια Παπαγεωργίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης ανδρών

Πρωτάθλητές ελλάδος αναδείχθηκαν τα αδέρφια Παπαγεωργίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης ανδρών που διεξήχθη 2 και 3 Μαρτίου 2024 στην Αργυρούπολη αττικής, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση καθώς πρωταθλητές ελλάδος έχουν ανάδειχθεί ο πατέρας τους Παπαγεωργίου Νικόλαος όσο και η μητέρα τους Γεωργίου Παυλίνα με καταγωγτή την Κρήνη Τρικάλων.

Ο Βασίλης – Ραφαήλ Παπαγεωργίου αναδείχθηκε πρωταθλητής ελλάδος όντας μικρότερος σε ηλικία από όλους τους αθλητές (ο οποίος αγωνίστηκε με με έγκριση γονέων) που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των 55 κιλών χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Παπαγεωργίου Γιώργος στην κατηγορία των 60 κιλών κατέκτησε την τιμητική τρίτη θέση επιστρέφοντας στον πρωταθλητισμό ύστερα από μία μακρά αποχή και τελειώνοντας την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ως αλεξιπτωτιστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαγεωργίου Βασίλης – Ραφαήλ το 2023 αναδείχτηκε τρίτος πρωταθλητής της ευρώπης στην κατηγορία των 55 kg στην ηλικιακή κατηγορία παίδων και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει κατακτήσει πρώτο βαλκανικό μετάλλιο καθώς και 7η θέση στην ευρώπη.

Ο μεγάλος στόχος και τον δύο αθλητών φέτος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου στην πόλη των Τρικάλων όπου θα προσπαθήσουν να αναδειχτούν πρωταθλητές Ελλάδος στη πόλη απο την οποία εχει καταγωγή η μητερα τούς και συγκεκριμένα απο το χωριό Κρηνη και να συμμετέχουνε στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας των εφήβων μεσημαντικές ελπίδες διάκρισης.