Πλούσιες εικόνες έδωσαν Πανελλήνιες Μαχητικές Αναμετρήσεις

Τους αγώνες διοργάνωσε ο «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» σε συνεργασία με την «Ε.Ο.Μ.Α» και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων

Πλούσιες εικόνες προσέφεραν στους Τρικαλινούς αλλά και γενικότερα σε θεατές από διάφορες περιοχές της χώρας οι Πανελλήνιες Μαχητικές Αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο των Τρικάλων προ δεκαημέρου.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» σε συνεργασία με την «Ε.Ο.Μ.Α» και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων. Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές ηλικίας 6 έως και 35 ετών από πολλές πόλεις της Ελλάδος όλων των βαθμίδων.

Οι αγώνες κύλησαν ομαλά με πλούσιο θέαμα αφήνοντας ικανοποιημένους Προπονητές, γονείς, και θεατές που γέμισαν το στάδιο. Από τον «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟ» συμμετείχαν 30 αθλητές από τις σχολές Τρικάλων και Φαρκαδόνας όπου έδειξαν ιδιαίτερο Αθλητικό και Μαχητικό Πνεύμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την Παρουσία τους οι Αντιπερειφερειάρχες κ. Μπαρδας Ντίνος, Γακόπουλος Χρήστος, Κολίτσας Απόστολος ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού και Αθλητισμού Άκης Αναστασίου ο κ. Λάππας Μιχάλης η κα Έφη Λεβέντη καθώς επίσης ο υποψήφιος Βουλευτής Λιούτας Αθανάσιος. 

Υπεύθυνος διοργάνωσης –Προπονητής, Ευθύμιος Καραβίνος.