Δωρεάν μαθήματα γυμναστικής σε γυναίκες στο Γριζάνο από την Βίκυ Κούμπου

H γυμνάστρια, Βίκη Κούμπου, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Γριζάνου «Βλύζας» ξεκίνησε αφιλοκερδώς μαθήματα γυμναστικής σε γυναίκες όλων των ηλικιών, κάθε Τρίτη 8:15.

Ο Σύλλογος Γριζάνου βρίσκεται σε επαγρύπνηση κι αυτό που είναι σπουδαίο να μείνει μέσα από αυτή την επαφή που προσφέρει ο αθλητισμός, είναι πως οι ιδέες μπορούν να είναι γόνιμες, (εφόσον συμμετέχουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι οι ιδέες), από όπου κι αν προέρχονται, είναι σεβαστές, πολύτιμες και αναγκαίες για περαιτέρω δράσεις. Η συνεργασία όλων των φορέων είναι προαπαιτούμενο σε κάθε κοινωνία, πόσο μάλλον σαν τη δική μας, όπου λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και αν αυτό δεν συμβαίνει, λοιπόν, ας γνωριστούμε καλύτερα μέσα από τη Γυμναστική.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας καθώς και άλλοι φορείς οφείλουν να στηρίξουν αυθόρμητες κινήσεις πολιτών όπως αυτή και την νέα χρονιά ευελπιστούμε να πραγματοποιηθούν προγράμματα άθλησης για όλους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προγράμματα τα οποία είναι ανενεργά εδώ και πολλά χρόνια.