Ο δικός μας Κυριάκος ετοιμάζεται να προσφέρει νέες μουσικές συγκινήσεις

10390956_1572560029697696_1132231333712449291_n

Ο Κυριάκος Μπουλούμπασης είναι ευρέως γνωστός σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο. Ο ταλαντούχος μουσικός, από την εφηβική και τώρα στη νεανική ηλικία της ζωής του έχει καταφέρει μέσα από μεγάλη προσπάθεια, πολύ περισσότερο το ταλέντο του, να πραγματοποιήσει σταθερά και επιτυχημένα μουσικά βήματα, κάνοντας χιλιάδες ανθρώπους να μιλούν για εκείνον και τις διακρίσεις του.

Σήμερα ο νεαρός μουσικός από την Οιχαλία,  που σαγηνεύει, συγκινεί και συναρπάζει το κοινό στις συναυλίες του και στις μεμονωμένες εμφανίσεις του συνθέτει το πρώτο του κιθαριστικό σόλο άλμπουμ. Ένα άλμπουμ που όπως αναφέρει και ο  Βιρτουόζος της κιθάρας Kiriakos GP (Κυριάκος Μπουλούμπασης) θα προσφέρει νέες συγκινήσεις.

Ποιος είναι όμως ο Κυριάκος Μπουλούμπασης. Ο νεαρός μουσικός ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στην κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού σε ηλικία μόλις 8 ετών. Συνέχισε τις σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ενώ παράλληλα ασχολήθηκε εξίσου με την ηλεκτρική κιθάρα και τα πνευστά όργανα, όπως το τρομπόνι και τούμπα.

Το 2005 βραβεύτηκε με το Α΄ Διεθνές Βραβείο Κιθάρας στο χειμερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου.

Συμμετείχε σε σειρά Φεστιβάλ Κλασικής, Ηλεκτρικής και Φλαμέγκο Κιθάρας, διαγωνισμών και σεμιναρίων με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, όπως MARCO TAMAYO, DAVID GRIMES, RICARDOGALLEN, KOSTAS KOTSIOLIS, GUTHRIE GOVAN (ASIA), GUS G (OZZY OSBOURNE, FIREWIND),IOANNIS ANASTASAKIS (FOUNDER, GROUP LEADER AND MANAGER OF THE GREEK GUITARPOWER TEAM) κ.α.

Διετέλεσε μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και της Μαθητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Δημήτρη Μητρόπουλου υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη.

Το 2014 απέσπασε το Α΄ Βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό Ηλεκτρικής Κιθάρας στο YOUTUBE που διοργανώθηκε από την ANDY JAMES GUITAR ACADEMY του NEWCASTLE (UK) καθώς διακρίθηκε ανάμεσα σε 861 συμμετοχές.

389718_3561812526447_1382609998_n

Ακολουθεί το νέο mini βίντεο του βιρτουόζου κιθαρίστα Kiriakos GP:

KIRIAKOS GP OFFICIAL SITE http://kiriakosgp.com/
KIRIAKOS GP OFFICIAL FACEBOOK LIKE PAGE https://www.facebook.com/kiriakosgp/