Ζωντάνια, κέφι και βραβεύσεις στην χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Οιχαλίας

Πολυκοσμία, ως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου Οιχαλίας. Μια εκδήλωση θεσμός για τα τοπικά, κοινωνικά δρώμενα, που συναντά μεγάλης αποδοχής και απήχησης.

Οι μαθητές υποδέχτηκαν στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας τους καλεσμένους τους, φροντίζοντας να τους προσφέρουν μια εξαιρετικά όμορφη, ψυχαγωγική βραδιά που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Προσπάθησαν και κατάφεραν να διασκεδάσουν τον κόσμο που έσπευσε να τους στηρίξει και να ψυχαγωγηθεί μαζί τους, καμαρώνοντας τα νιάτα, την ελπίδα του τόπου, που έχει να προσφέρει πολλά σε κάθε τομέα και επίπεδο.

Η εκδήλωση για μια ακόμη χρονιά πέραν του ψυχαγωγικού σκέλους, είχε κι εκείνο της επιβράβευσης. Της επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Οιχαλίας που μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Των αυριανών επιστημόνων που αποτελούν μαζί με την υπόλοιπη νεολαία της περιοχής μας και ευρύτερα, το μέλλον του τόπου μας και της χώρας ευρύτερα.