Ζέσταναν τη Ζωντανή Φάτνη με την εμφάνισή τους οι Σύλλογοι Γυναικών Φαρκαδόνας και Οιχαλίας

Χριστουγεννιάτικο τόνο έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής οι γυναίκες και τα παιδικά τμήματα των Συλλόγων Γυναικών Φαρκαδόνας και Οιχαλίας κατά την εμφάνισή τους στις εκδηλώσεις του θεματικού πάρκου της «Ζωντανής Φάτνης».

Τα μέλη των δυο τοπικών Συλλόγων συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της Παρασκευής, προσφέροντας ένα αξιόλογο χορευτικό πρόγραμμα με την παρουσίαση τοπικών κι όχι χορών, δίνοντας ένα ψυχαγωγικό τόνο στην έδρα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι συμμετέχοντες απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού στην καρδιά του χειμώνα, καθώς μέσα από τις επιδόσεις τους στο χορό ανέδειξαν το ταλέντο που προβάλλουν σε κάθε εκδήλωση που συμμετέχουν.

Ιδιαίτερο τόνο στην ατμόσφαιρα έδωσαν τα τραγούδια τους που αφιερώθηκαν σε όλο τον κόσμο που αψήφησε το κρύο κι έσπευσε να τις θαυμάσει.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής έκλεισε με την αναβίωση της Γέννησης του Χριστού μπροστά από το ομοίωμα της Φάτνης που κοσμεί την τελευταία εβδομάδα την κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας προσελκύοντας την προσοχή εκατοντάδων πολιτών και επισκεπτών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.