Μαγεύτηκαν τα παιδιά της Νομής από την έλευση του Αη Βασίλη στο χωριό τους

Τα γιορτινά της φόρεσε και η Νομή του Δήμου Φαρκαδόνας και είναι έτοιμοι να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές που έρχεται να μας θυμίσει την αγάπη, να μας γεμίσει ελπίδα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου η τοπική κοινότητα συμβαδίζοντας με το πνεύμα των ημερών διοργάνωσε μια λιτή, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά.

Τη σφραγίδα της στη διοργάνωση έβαλε η πρόεδρος του χωριού κα Εύη Καϊνανά η οποία αποφάσισε για πρώτη φορά να δώσει χαρά στα παιδιά του χωριού.

Στο κέντρο της Νομής προσκάλεσε όλα τα παιδάκια του χωριού τους προσφέροντας δωράκια για τις ημέρες των Χριστουγέννων, δίνοντας αγάπη και ζεστασιά στους μικρούς φίλους.

Η σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης ο ερχομός του Αη Βασίλη που ενθουσίασε τα παιδιά που έτρεξαν πίσω του για να δουν τις εκπλήξεις που χάριζε μέσα από το σάκο του.

Χαρούμενο τόνο έδωσαν οι χοροί των γυναικών και των εφήβων, τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  και ο ενθουσιασμός των παιδιών που έβλεπαν για πρώτη φορά το ενδιαφέρον των μεγάλων και μάλιστα των αιρετών.

Ανάλογες εκδηλώσεις, σε γιορτινές ήμερες, θα επαναληφθούν σύμφωνα με την πρόεδρο για να χαρίσουν ενθουσιασμό και αγάπη στα παιδάκια της Νομής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Κώστας Κοσμάς οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του δημοτικού διαμερίσματος.