Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι μικροί ηθοποιοί του νηπιαγωγείου του Πετρωτού

Αρχικά έδειχναν ντροπαλοί, όταν τα βλέμματα των επισκεπτών έπεφταν πάνω τους. Και οι καλύτεροι ηθοποιοί εξάλλου το ίδιο νιώθουν επί σκηνής. Έντονο τρακ και καρδιοχτύπια μέχρι να ξεμπλοκάρουν και να αποδώσουν τους ρόλους τους. Έτσι κι εκείνοι με την σειρά τους δεν άργησαν να ξεπεράσουν τα όποια άγχη και το τρακ και να θριαμβεύσουν επί σκηνής.
Ο λόγος για τα νήπια του νηπιαγωγείου Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας που στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων παρουσίασαν το έργο της «Σταχτοπούτας». Σαν καλοί ηθοποιοί στην πρώτη επίσημη παράσταση της ζωής τους θριάμβευσαν επί σκηνής και δικαίως απέσπασαν το χειροκρότημα της δασκάλας τους κ. Νεραντζιάς Γιαννίκη, των γονιών και των παππούδων τους.
Η χαρά τους απεριόριστη όταν μπροστά τους ξεπρόβαλε ο Αη Βασίλης που τους αντάμειψε για την προσπάθεια τους με τα καλύτερα δώρα.
Εκεί οι μικροί του Αη Βασίλη τον πλησίασαν και του έθεσαν τις απορίες και τα ερωτήματά τους, τον τραγούδησαν και απήγγειλαν τα ποιηματάκια τους για να τον ευχαριστήσουν για τον ερχομό στο χωριό τους και για την προσφορά των δώρων.