Διπλό το όφελος για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας

Νέο εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των αναγκών της παρέλαβε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μετά τη συνεργασία που ανέπτυξαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε ανάλογα θέματα κ. Γιάννης Αναγνώστου με το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, αποφασίστηκε η προμήθεια 300 περίπου πράσινων κάδων που θα συνεισφέρουν στη συγκέντρωση των απορριμμάτων στην έδρα και στα χωριά του Δήμου.

Οι κ.κ. Μπαγιώτης και Αναγνώστου ήρθαν σε επαφές με προέδρους των χωριών, κατέγραψαν τις ανάγκες που υπάρχουν, έτσι ώστε προσεχώς να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των κάδων σε σημείων χωριών που κρίνεται απαραίτητο.

Όπως σημείωσαν ο αντιδήμαρχος και ο εντεταλμένος σύμβουλος, σε πολλά από τα χωριά της Φαρκαδόνας υπήρχαν κάδοι, μικρού μεγέθους που αφενός δεν βοηθούσαν στη συλλογή του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων, αφετέρου το κόστος της αποκομιδής ήταν ιδιαίτερα βαρύ για το Δήμο, μιας και ξοδευόταν αρκετά καύσιμα από τις συχνές στάσεις των οχημάτων.

Με την προμήθεια και την τοποθέτηση των κάδων θα εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζουν ορισμένα χωριά ενώ θα υπάρξει περικοπή στο αυξημένο κόστος συλλογής μέσω καυσίμου.

Η τοποθέτηση των κάδων αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολο της εντός των επόμενων ημερών καθώς έχει διεξαχθεί ο απαραίτητος σχεδιασμός του όλου εγχειρήματος.

DSC_00362