Δήμητρα άσε την Περιφέρεια κι έλα να πάρουμε το Δήμο Φαρκαδόνας…

Δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία η συνδημότισσα γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας, Δήμητρα Νάτσινα, να φωτογραφηθεί έστω και στα γρήγορα με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατάφερε μέσα στο πλήθος και στον πανικό, που επικρατούσε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού να τον προσεγγίσει, κι εκείνος δεν αρνήθηκε τη φωτογραφία. Φυσικά η Δήμητρα με τις βαθιές φιλίες που διατηρεί και την συνεργασία τόσο σε αυτοδιοικητικό, όσο και σε επίπεδο Υγείας, είχε την ευκαιρία κατά την παραμονή της, στο Μουσείο Τσιτσάνη, όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός να συναντήσει ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν Θεσσαλία αλλά και σε κεντρικό επίπεδο. Εννοείται πως εκεί συνάντησε και συναδέλφους της, ιατρούς-αυτοδιοικητικούς, με το φακό της «Krini Live» να την αποθανατίζει κατά την παρουσία της στο προαύλιο του Μουσείου.

Η Δήμητρα δέχεται την αγάπη του κόσμου, είτε αυτοί είναι φορείς, είτε απλοί πολίτες. Άνθρωπος με πλούτο γνωριμιών και  στενών δεσμών φιλίας, βαδίζει απρόσκοπτα προς τις περιφερειακές εκλογές.

Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτεί εκ νέου η Δήμητρα και να θέσει υποψήφια για δήμαρχος; Να πάρει τη Δημαρχία με την πρώτη και να ανεβάσει «level» τη Φαρκαδόνα …!!!

1 σχόλιο

  1. Η κ. Νάτσινα τα τελευταία χρόνια με τους αγώνες και τη σοβαρότητά της προσέφερε πολλά στο Ν. Τρικάλων, μπράβο της!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *