Ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό θα είναι η νέα σύνθεση του δημτοικού συμβουλίου Φαρκαδόνας μετά την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 8ης Οκτωβρίου από το Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Το απόγευμα της Τετάρτης δόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα επικυρωμένα αποτελέσματα των εκλογών για το δημοτικό συμβούλιο, όπως και για τα τοπικά συμβούλια.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο από την 1η Ιανουαρίου 2024 και για τα επόμενα πέντε συνολικά έτη θα συμμετέχουν 25 δημοτικοί σύμβουλοι, 15 από την συμπολίτευση και 10 από την αντιπολίτευση, της παράταξης του Μιχάλη Μπαγιώτη, μιας και ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Ευαγγελία Στεργίου δεν κατάφερε να κατακτήσει έδρα. Να σημειωθεί ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας είναι ανανεωμένο κατά 56%.

Συγκεκριμένα το νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας θα απαρτίζεται από τους:

Δημοτική Ενότητα Πελινναίων

Ιωάννης Γεωργολόπουλος, Κωνσταντίνος Καμήτας και Θεόδωρος Βαλοτάσιος (Συμπολίτευση)

Κωνσταντίνος Μανασής και Ευάγγελος Μπαρέκας (Αντιπολίτευση).

Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας

Ευάγγελος Κοσμάς, Βασίλειος Κουκώνης, Βασίλειος Σακελλαρίου, Ανδρέας Παπαγεωργίου, Νικόλαος Βίβης και Σπυρίδων Μάγγος (Συμπολίτευση).

Σατυρούλα Παθέκα, Θεόδωρος Λακιάρας, Δήμος Μανιώτης (Αντιπολίτευση).

Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας

Χρήστος Καραμάνος, Νικόλαος Τσάτσος, Αθανάσιος Ζώτος, Ευάγγελος Πάσχος, Γεώργιος Μακρής και Κωνσταντίνος Σφυρλίδας (Συμπολίτευση).

Μιχάλης Μπαγιώτης, Ελένη Χαλβατζά, Δέσποινα Καπνουτζή Σπήλιου, Βασίλειος Αγγέλης και Δημήτριος Δημότσιος (Αντιπολίτευση).