Το θέμα του νερού στο Γριζάνου και των καταγγελιών του Γιάννη Γεωργολόπουλου, αντιδημάρχου Έργων, μέσω Μέσου Ενημέρωσης, βρέθηκε εκ νέου στην επικαιρότητα το πρωί της Τετάρτης κατά την ραδιοφωνική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός και των συναδέλφων δημοσιογράφων, Κώστα Αργυρούση και Γιώργου Παπαγεωργόπουλου.

Ο Γιάννης Γεωργολόπουλος, «βγήκε στον αέρα» της εκπομπής για να απαντήσει στις νέες καταγγελίες του πρώην αντιδημάρχου, επί δημαρχίας, Κώστα Οικονόμου, σχετικά με το νερό στο Γριζάνο. Ο κ. Παπακυρίτσης, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το Ράδιο Ζυγός και ισχυρίστηκε ότι παρά το γεγονός ότι το έργο του δικτύου ύδρευσης στο Γριζάνο ολοκληρώθηκε το 2010, δεν υπήρξε σύνδεση, ώστε να απομονωθεί εκείνο του αμίαντου.

Ο Γιάννης Γεωργόλοπουλος κλήθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες σημειώνοντας ότι όλες οι οικιακές παροχές που πίνουν νερό οι πολίτες είναι συνδεδεμένες με πλαστικό, ενώ ο παλιός αγωγός του αμιάντου δεν πάει στα σπίτια αλλά για το πότισμα των οικοπέδων. Φυσικά όλα αυτά δεν συμβαδίζουν με τα όσα ισχυρίζονταν με παρέμβαση του σε μέσο ενημέρωσης που δήλωνε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην πρόεδρο του χωριού Ευανθία Κακαδιάρη, «Για άλλη μια φόρα απευθύνω έκκληση στην Πρόεδρο του Γριζάνου κυρία Ευανθία Κακαδιάρη να πάψει επιτέλους να εγκληματεί εις βάρος της υγείας όλων των συγχωριανών της και να έρθει να υποδείξει τα σημεία έτσι ώστε να απομονωθούνε και να σταματήσει επιτέλους το χωριό να πίνει νερό από σωλήνες αμιάντου.».

Στην ραδιοφωνική εκπομπή εμφανίστηκε και τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης, τονίζοντας ότι ο κ. Γεωργολόπουλος, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, μιας και πλέον φοβάται τις συνέπειες.

Χαρακτηριστικό των όσων ειπώθηκαν είναι το υλικό από την ραδιοφωνική εκπομπή: