Ζεσταίνονται τα σχολεία του δήμου Φαρκαδόνας καθώς ολοκληρώθηκε ο εφοδιασμός με πετρέλαιο θέρμανσης

Family warming up hands over electric heater

Family warming up hands over electric heater

Με το βλέμμα στραμμένο στα διδακτήρια βρίσκονται ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μιχάλης Μπαγιώτης και Γιάννης Αναγνώστου. Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα τα δύο αξιόμαχα στελέχη της δημοτικής Αρχής Μεριβάκη ξεκίνησαν να θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο των αναγκών, έτσι όπως αποτυπώθηκαν από τα διδακτήρια, με σημαντικότερο εκείνο της θέρμανσης όλων των σχολικών μονάδων.

Τις προηγούμενες ημέρες κατ’ εντολή προέδρου και αντιπροέδρου εφοδιάστηκαν με πετρέλαιο θέρμανσης όλα τα διδακτήρια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας με σκοπό να αποφευχθούν προβλήματα ανάλογα με εκείνα που προέκυπταν κατά την προηγούμενη δημοτική Αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το περασμένο έτος, όταν ανέλαβε για πρώτη χρονιά τα ηνία του Δήμου Φαρκαδόνας η παρούσα Αρχή.

«Η θέρμανση των σχολείων αποτελούσε προσωπικό στοίχημα, τόσο για μένα ως πρόεδρο, όσο και για τον αντιπρόεδρο της επιτροπής κ. Αναγνώστου. Ο στόχος επετεύχθη. Συνεχίζουμε δίνοντας λύση και στα υπόλοιπα προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία μας», σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαγιώτης.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και ο κ. Αναγνώστου.

«Το ενδιαφέρον μας για τα σχολεία του Δήμου είναι και συνεχίζει να παραμένει ζωηρό. Θεωρώ καταφέρνουμε και δίνουμε λύσεις, πάντα στο μέτρο του δυνατού, στα προβλήματα και στα αιτήματα που μας καταθέτουν οι διευθύνσεις των σχολείων», ανέφερε ο κ. Αναγνώστου.