Υπόλογη η δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας απέναντι στους ηλικιωμένους

Η συζήτηση για την αναστολή λειτουργίας του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, κι όχι πλέον μόνο, καθώς και σε άλλα χωριά, όπου υπήρχαν ανάλογες δομές δεν λειτουργούν ή λειτουργούν χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, καλά κρατεί. Για μια ακόμη ημέρα η συζήτηση για το ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας ήρθε να συζητηθεί στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και ταυτοχρόνως να επεκταθεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή του συναδέλφου δημοσιογράφου Λάζαρου Μάμαλη, φιλοξενήθηκαν το μέλος του ΚΑΠΗ Φανερωμένης, Θανάσης Τατσιόπουλος, που με απλό και με μεστό τρόπο εκτόξευσε τα βέλη του, στο Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιάννη Γεωργολόπουλο, καθώς επίσης και στην αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων Ειρήνη Κακαϊτσα.

Μεταξύ των άλλων ο κ. Τατσιόπουλος έκανε λόγο για ανευθυνότητα του Δήμου, δηλώνοντας ότι η δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

Λίγο αργότερα την σκυτάλη έλαβαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Γεωργολόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, Βασίλης Θεοδώρου, με τον πρώτο να επιρρίπτει τις ευθύνες στον δεύτερο για την μη λειτουργία του ΚΑΠΗ, ενώ ο αντιπρόεδρος να επιστρέφει τις κατηγορίες στο Δήμο, κάνοντας λόγο για αδιαφορία σε βάρος των ηλικιωμένων.

Απόσπασμα από την ραδιοφωνική παρουσία και τα όσα σημαντικά αναφέρθηκαν ειδικά στο πρώτο σκέλος, παρουσιάζονται παρακάτω: