«ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε»: Μέγας Χορηγός των εκδηλώσεων του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας (16 – 24 και 25 Σεπτέμβρη)

Χρόνια τώρα η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» που δραστηριοποιείται στον τομέα της γαλακτοκομίας στην περιοχή του Γριζάνου, στηρίζει κάθε προσπάθεια των τοπικών Συλλόγων και Φορέων της περιοχής μας και ευρύτερα, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο και επιβραβεύοντας τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που της παρέχει.

Στην πορεία της βρίσκεται εμπράκτως κοντά στην τοπική κοινωνία και το αποδεικνύει άλλωστε ποικιλοτρόπως με την συνεισφορά σε διάφορα επίπεδα του κοινωνικού στίβου. Στηρίξεις σε Συλλόγους, Φορείς Υγείας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις πολλές δράσεις που ανέπτυξε τα τελευταία έτη. Σαφώς και συνεχίζει επιβραβεύοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, προς το πρόσωπο της.

Η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» στο πλαίσιο αυτό θα αποτελέσει το Μέγα Χορηγό των  τριήμερων εκδηλώσεων του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας (16 – 24 και 25 Σεπτέμβρη) που θα υλοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας.

Σε συνάντηση που είχαν ο υπεύθυνος της εταιρίας «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε», Κώστας Κοκκινίδης με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γυναικών, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και δόθηκαν η δεσμεύσεις για την Μέγα Υποστήριξη προς το τοπικό φορέα.

Η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» και ο υπεύθυνος της μονάδας Κώστας Κοκκινίδης, πάντα μπροστά, κατανοώντας τις ανάγκες πολιτών και φορέων, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση.