«ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε»: «Και τη νέα χρονιά η εταιρία θα συνεχίσει να ενισχύει την τοπική οικονομία – κτηνοτροφία και θα στηρίζει κάθε δράση»

Τις ευχές προς τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, σ’ όλους τους Θεσσαλούς, όπως φυσικά και στην πολυπληθή πελατεία απευθύνει με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.» και ο διευθυντής κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Η Εταιρία, ο διευθυντής και οι εργαζόμενοι της μονάδας εύχονται μια χαρούμενη και ευτυχισμένη νέα χρονιά, ένα ελπιδοφόρο, υγιές και δημιουργικό νέο έτος για όλο τον κόσμο.

Δέσμευση των υπευθύνων της εταιρίας και του διευθυντή κ. Κώστα Κοκκινίδη, η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» να συνεχίσει και την νέα χρονιά να στηρίζει την οικονομία της περιοχής μας, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος που παράγουν κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η εταιρία κατά την πολύχρονη πορεία της στα τοπικά επιχειρηματικά δρώμενα έρχεται να συμβάλει ταυτόχρονα και στην προσφορά εργασίας σε ανθρώπους της περιοχής μας. Προσφέρει εργασίας σε δεκάδες άτομα της περιοχής μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, όπου η ανεργία κινείται με αυξητικούς ρυθμούς. Και το 2023 η εταιρία δεσμεύεται για τα παραπάνω, αντλώντας προσωπικό απο την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» φυσικά στην πορεία της βρίσκεται εμπράκτως κοντά στην τοπική κοινωνία και το απέδειξε άλλωστε ποικιλοτρόπως με την συνεισφορά σε διάφορα επίπεδα του κοινωνικού στίβου. Στηρίξεις σε Συλλόγους, Φορείς Υγείας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις πολλές δράσεις που ανέπτυξε τα τελευταία έτη. Σαφώς και το 2023 θα συνεχίσει  επιβραβεύοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, προς το πρόσωπο της.

Η εταιρία εύχεται σε όλο το κόσμο, Καλή Χρονιά με καρποφορία σε όλους τους τομείς και ευτυχία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.