Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στους Ταξιάρχες

Χριστουγεννιάτικες πινελιές έβαλαν στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων, τους Ταξιάρχες, ο πρόεδρος του χωριού κ. Αποστόλης Καταραχιάς και κάτοικοι, οι οποίοι φρόντισαν για την διακόσμηση ενόψει των γιορτών.

Στο κέντρο του χωριού τοποθέτησαν την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη που θα κοσμεί την κεντρική πλατεία για το επόμενο 20ημερο, χαρίζοντας μια γιορτινή νότα στα παιδιά, στις μεγαλύτερες ηλικίες αλλά ταυτόχρονα και στους επισκέπτες, καταγόμενους από την περιοχή, που θα καταφθάσουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η Φάτνη σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο γιορτινό διάκοσμο του Δήμου, προκαλούν τη γιορτινή θαλπωρή και τη Θρησκευτική κατάνυξη που απαιτεί η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Μπορεί ο διάκοσμος στους Ταξιάρχες να είναι λιτός, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν στέκεται εμπόδιο να βάλει στο πνεύμα των γιορτών τους κατοίκους.

Έρχονται κι αυτοί με τη σειρά τους να χαρούν, όσο μπορούν με αυτά που βιώνουμε τελευταία, και να απολαύσουν τις γιορτές, μιας και τα Χριστούγεννα δεν είναι μονάχα η γιορτή των μικρών, αλλά και των μεγάλων.