Ξεχωριστό και ποικιλόμορφο το έργο του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και του προσωπικού του 

Σε μια λιτή αλλά άκρως ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα, η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και το προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλίπιτας.

Διοίκηση και προσωπικό της τοπικής νοσηλευτικής μονάδας, έκοψαν την πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά. Ευχή όλων ο νέος χρόνος να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο, ευημερία και λιγότερα προβλήματα που σχετίζονται με την πανδημία.

Σύμφωνα με την «Krini Live» στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος κ Σπύρος Αγναντής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, ο πρόεδρος της Φαρκαδόνας κ. Θάνος Κούτσικος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Δήμητρα Νάτσινα και Ντίνος Μπάρδας, καθώς επίσης και αιρετοί του Δήμου Φαρκαδόνας, τιμώντας κατά αυτό τον τρόπο το έργο που παράγεται στο Κέντρο Υγείας.

Τις ευχές μετέφεραν στο προσωπικό ο κ Ανδρέας Παπαγεωργίου, επαινώντας το έργο των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο στην περιοχή χάρη στις πολλές δράσεις που αναπτύσσονται. Παρότρυνε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια, έχοντας την υποστήριξη του ιδίου, αλλά και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ανάλογες ευχές για υγεία αλλά και ανάπτυξη νέων ποικιλόμορφων δράσεων απηύθυναν οι Αντιπειφερειάρχες κα Δήμητρα Νάτσινα και ο κ. Ντίνος Μπάρδας. Μίλησαν για το ζήλο των εργαζομένων, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται από κοινού και από κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά, προκειμένου το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας να λαμβάνει την θέση που του αξίζει.