«Βρισκόμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε σ’ αυτή την εξεταστική δοκιμασία»

Τις ευχές στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Χρήστος Καραμάνος

Τις θερμότερες ευχές προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων εκφράζει ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Χρήστος Καραμάνος. Το μέλος της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο» δηλώνει παρών και συμπαραστάτης στην προσπάθεια των 18χρονων εφήβων-υποψήφιων της περιοχής μας, τονίζοντας οτι όλα αυτά τα παιδιά του Δήμου Φαρκαδόνας που τις τελευταίες μέρες καρδιοχτυπούν αποτελούν το «Αύριο του Τόπου μας» κι εμείς ως δημότες της Φαρκαδόνας αλλά κι ως αιρετοί περιμένουμε πολλά από εκείνους. Περιμένουμε να μας καταθέσουν τα όνειρα τους, τις γνώσεις τους, τη μόρφωση μας, προκειμένου να γίνουμε σοφότεροι για να προσπαθήσουμε από κοινού για το καλό του Δήμου μας, για την χώρα ευρύτερα.

«Από πλευράς μου θα ήθελα κι εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια των υποψηφίων του Δήμου Φαρκαδόνας. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι οι κόποι τους να δικαιωθούν και να επιτευχθούν οι στόχοι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι στους γονείς και στους καθηγητές να οπλιστούν με θάρρος, το οποίο θα το μεταδώσουν στους υποψηφίους. Δύναμη η οποία θα τους συνοδεύει σε αυτή τη δύσκολη και πολυήμερη εξεταστική πορεία.

Κάθε μάχη αναμφίβολα είναι δύσκολη. Για να κατακτήσεις την κορυφή ενός βουνού, χρειάζεται δύναμη, υπομονή και τόλμη. Βρισκόμαστε όλοι δίπλα σας. Βρισκόμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε σε αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Κυνηγείστε το όνειρο και τολμήστε να φωνάξετε δυνατά θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές.

Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία», αναφέρει ο κ. Καραμάνος σε σχετικό κείμενο.

KRINI LIVE