Το Σάββατο η πρώτη επίσημη εκδήλωση του Μιχάλη Μπαγιώτη

Η πρώτη εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας αναμένεται να διοργανωθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας και θα είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας

Λίγες μόλις μέρες απομένουν πριν την επίσημη, πρώτη εκδήλωση – παρουσίαση ενός μεγάλους μέρους του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μιχάλη Μπαγιώτη.

Η πρώτη εκδήλωση του κ. Μπαγιώτη αναμένεται να διοργανωθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας.

Κατά την εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του ενώ ανακοινώσει ένα μεγάλο μέρος υποψηφίων του συνδυασμού του.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους του να προσκαλούν το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στην εναρκτήρια εκδήλωση του συνδυασμού βαδίζοντας προς τις εκλογές του Μαΐου.

Εντωμεταξύ δυναμικά συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψηφίου δημάρχου σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κάτοικοι των Ταξιαρχών, του Κλοκοτού και της Κρήνης υποδέχτηκαν τον κ. Μπαγιώτη και την αντιπροσωπεία υποψηφίων που τον συνόδευε με θέρμη, αποδεχόμενοι τις θέσεις και τις προτάσεις που καταθέτει σε σειρά ζητημάτων και θεμάτων.

Στην συζήτηση που αναπτύχτηκε οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, δηλώνοντας έτοιμοι για το «Νέο Ξεκίνημα» που ανοίγεται πλέον στο Δήμο Φαρκαδόνας.