«Το Νέο Ξεκίνημα» δηλώνει παρών στα αυτoδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα

Η δημοτική παράταξη Φαρκαδόνας με επικεφαλής το Μιχάλη Μπαγιώτη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία στελεχών της αλλά και νέων ανθρώπων που ακόμη και σήμερα, αποφασίζουν να συμπαραταχτούν στην ομάδα

Το «Νέο Ξεκίνημα» έγινε πριν ένα περίπου χρόνο, με τη δημιουργία και τη συγκρότηση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Φαρκαδόνας με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο το Μιχάλη Μπαγιώτη και συνοδοιπόρους νέους και άφθαρτους ανθρώπους με διάθεση για προσφορά στο τόπο. Ανθρώπους που ήθελαν να χτυπήσουν το χέρι, στο παλιό και το παλαιομοδίτικο και να προσδώσουν κάτι το διαφορετικό με τις φρέσκιες ιδέες τους στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Φυσικά απ’ όλη αυτή την προσπάθεια δεν έλειπαν και οι έμπειροι σύμβουλοι, που προσέφεραν κι εκείνοι με την σειρά τους στο τόπο.

Αν και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν το επιθυμητό για την παράταξη, η οποία πάλεψε με δίκαιες πρακτικές κι έλαβε τη δεύτερη θέση, αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο συνδυασμός είναι εδώ. Δηλώνει παρών στα αυτοδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα, αφουγκράζεται τα προβλήματα και ενωμένος και δυνατός μάχεται για την ανάδειξη και την επίλυσή τους μέσα από το δημοτικό συμβούλιο.

Αυτό διαφάνηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η παράταξη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα». Εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι συναντήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα «Όρεξη να χεις» και με μπροστάρη τον αρχηγό του Μιχάλη Μπαγιώτη έκοψαν την πίτα αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά, θέτοντας παράλληλα τους στόχους για το μέλλον.

Τις ευχές στους συνοδοιπόρους του αλλά και σε όλους τους δημότες Φαρκαδόνας απηύθυνε ο επικεφαλής Μιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους που τον στήριξαν στην προσπάθεια και από κοινού έδωσαν ένα δίκαιο και ειλικρινή αγώνα για το καλό του Δήμου Φαρκαδόνας και των κοινοτήτων του.

«Ως Νέο Ξεκίνημα ξεκινήσαμε ένα αγώνα δίκαιο και αξιοπρεπές. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, εκλεγμένοι και μη, για το καλό των δημοτών και του Δήμου, έστω και για μια τετραετία από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα είμαστε εδώ γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στο 47% περίπου που στήριξε με την ψήφο του την παράταξη την δεύτερη Κυριακή. Θα είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε και νοιαζόμαστε για την Φαρκαδόνας, την Οιχαλία, τους Πελινναίους για όλους τους πολίτες», τόνισε ο Μιχάλης Μπαγιώτης στην ομιλία του.

Μιλώντας ενώπιον μελών στελεχών της δημοτικής της παράταξης ο κ. Μπαγιώτης έκανε λόγο για την παρουσία της παράταξης σε θέσεις κλειδιά του Δήμου για τον έλεγχο της δημοτικής Αρχήςώστε να τιμηθεί η εντολή των πολιτών απέναντι στην παράταξη.

«Η παράταξη μας λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί ομαδικά και συλλογικά προς όφελος των συμπολιτών μας. Όλοι εκλεγμένοι και μη είμαστε ίσοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κοινά για τα υπόλοιπα 3,5 χρόνια.

Πάνω από οποιαδήποτε προσωπική, ανθρώπινη πικρία για το αποτέλεσμα των εκλογών, υπάρχει η αγάπη μας για το Δήμο Φαρκαδόνας, ο πόθος μας για προσφορά στον τόπο μας», κατέληξε.

Ευχές για την νέα χρονιά απηύθυναν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Κοκκινίδης και Χρήστος Μιχαλάκης για υγεία, ευημερία και ανάπτυξη στο τόπο μας.