Την τιμητική του είχε το Αχλαδοχώρι εορτάζοντας την Αγία Σοφία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Την τιμητική του είχε το Αχλαδοχώρι του Δήμου Φαρκαδόνας που ήρθε να εορτάσει την μνήμη της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης που είναι αφιερωμένος ο ενοριακός ναός του χωριού.

Σύμφωνα με την «Krini Live» οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής με την τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος.

Το παρών στις θρησκευτικές εκδηλώσεις έδωσαν πλήθος κόσμου και φορέων της περιοχής και του νομού, που τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο το μικρό χωριό του Αχλαδοχωρίου, όσο και την μνήμη των Αγίων Προστατών της κοινότητας.

Στο Μαρτύριο των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης, αναφέρθηκε στο Θείο Κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών. Ο κ. Χρυσόστομος μίλησε για την βαθιά πίστη των τριών Θυγατέρων της Αγίας Σοφίας, που παρά το μικρό της ηλικίας τους δεν πτοήθηκαν από το Μαρτύριο, εγκαταλείποντας το Χριστό. Θυσιάστηκαν για την Χριστιανική Πίστη διά αποκεφαλισμού από τον αυτοκράτορα Αδριανό.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, θρησκευτική εκδήλωση με την οποία έκλεισε ο εορταστικός κύκλος.

Ο εφημέριος του χωριού π. Δημήτριος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τους πιστούς για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις και εύχονται από καρδιάς οι Αγίες της εκκλησίας μας, να προσφέρουν στους ίδιους, στις οικογένειές τους και σε όλο τον κόσμο, Υγείας, Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη.