Την Ελένη Χαλβατζά θα επισκεφτούν αύριο Πέμπτη στη Φαρκαδόνα δυο υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Γιώργος Καμίνης και Ιωάννης Βαρδακαστάνης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. θα επισκεφτούν στις 5 το απόγευμα την Φαρκαδόνα για να συναντήσουν την συνεργάτιδα και στενή φίλη, υποψήφια δήμαρχο κα Ελένη Χαλβατζά

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Κίνημα Αλλαγής» θα βρίσκεται στα Τρίκαλα την Πέμπτη. Κατά την περιοδεία του στα Τρίκαλα δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την κα Ελένη Χαλβατζά, υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας και στενή συνεργάτη του, στο Δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης θα βρίσκεται στην Φαρκαδόνα και στο εκλογικό κέντρο στις 5 το απόγευμα ενώ λίγο αργότερα θα περιοδεύσει μαζί με την κα Χαλβατζά στο κέντρο της κωμόπολης.

Και στον εκλογικό αγώνα από διαφορετική ωστόσο σκοπιά αυτή τη φορά η Λένα Χαλβατζα και ο Γιώργος Καμίνης.

Και οι επισκέψεις δεν έχουν τέλος. Η κα Χαλβατζά θα έχει την τιμή και την χαρά να υποδεχτεί την ίδια ημέρα και ώρα έναν ακόμη δικό της άνθρωπο, που έχει προσφέρει πολλά σε διάφορους τομείς, αλλά ταυτόχρονα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς χρόνων μαζί της.

Θα υποδεχτεί τον Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Βαρδακαστάνη, αναφέρεται μεταξύ των άλλων:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα επισκεφτώ την Λένα Χαλβατζά, υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας. Επισκέπτομαι την Λένα Χαλβατζά της μακράς διαδρομής, συμμετοχής και προσφοράς στα ζητήματα του κράτους πρόνοιας. Της εύχομαι καλή επιτυχία γιατί την αξίζει! Είμαι μαζί της όχι μόνο γιατί έχει άτομο με αναπηρία στον συνδυασμό της, αλλά και για τη σπουδαία προσωπική της διαδρομή.».