Τη δική του τράπεζα αίματος απέκτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοτού

Διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση στις 12 Ιουνίου η νέα διοίκηση με σκοπό να ευαισθητοποιήσει όλους τους κατοίκους για την αξία της προσφοράς αίματος

Πρεμιέρα με εκδήλωση κοινωνικού και εθελοντικού χαρακτήρα θα κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοτού. Η νέα διοίκηση του νεοσύστατου Συλλόγου απέκρησε τη δική της τράπεζα αίματος και διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου, στα γραφεία του Συλλόγου από τις 9 το πρωί έως στη 1 το μεσημέρι. Η αιμοδοσία θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα φιλοξενηθεί στην τράπεζα αίματος που έχει συσταθεί στο νοσοκομείο Τρικάλων και θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ανάγκης κατοίκων του χωριού, αλλά και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και απαιτούν μετάγγιση αίματος.

Ο Σύλλογος καλεί τους κατοίκους του χωριού και τα μέλη του, αλλά ταυτόχρονα και κάθε συνδημότη που θέλει να προσφέρει να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία και να προσφέρει ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6942050417 και 6932486829.

KRINI LIVE