Θαυμασμό και ικανοποίηση αφήνει στις επισκέψεις της η Λένα Χαλβατζά

Εγκάρδια υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Ζάρκου, της Πηνειάδας και του Κεραμίδιου στην Ελένη Χαλβατζά, υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας

Εγκάρδια υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Πηνειάδας, του Ζάρκου και του Κεραμιδίου, στην υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη» κα Ελένη Χαλβατζά.

Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας συνοδευόμενη από υποψηφίους και τοπικούς συμβούλους επισκέφτηκε τα προαναφερόμενα χωριά του Δήμου μας, στα οποία ο κόσμος την υποδέχτηκε με θαυμασμό. Ιδιαίτερη στιγμή για την ίδια και τους συνεργάτες της, όπως κατέγραψε χαρακτηριστικά η «ΚΡΗΝΗLIVE», η συνάντησή της με νέα παιδιά που ζουν στα χωριά και βλέπουν στο πρόσωπό της τον υποστηρικτή των ιδεών τους, τον άνθρωπο που μέσα στο πρόγραμμα της έχει συμπεριλάβει δράσεις που απαντούν στα αιτήματα των νέων και των εφήβων.

Στις συζητήσεις που αναπτύχτηκαν οι κάτοικοι των τριών χωριών εξέφρασαν την έντονη διάθεση να υποστηρίξουν την ίδια και το συνδυασμό της μέσω της κάλπης και να ωθήσουν μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα να κρατήσει τα ηνία του Δήμου Φαρκαδόνας.

Κατά τις επισκέψεις στα χωριά η κα Χαλβατζά, ανέπτυξε το σχέδιο της, το οποίο θα συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της στήριξης του αγροτικού κόσμου. 

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής, σε συνεργασία με ανθρώπους του κλάδου, ενέταξε στο πρόγραμμα της πρωτοβουλίες για την στήριξη όλων όσων ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Η έντονη διάθεση για υποστήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, σαφώς και προκαλεί ικανοποίηση στους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχή μας, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό της και των συνεργατών της, ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για έναν τομέα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει αστήριχτος, με υλοποιήσιμες λιγοστές παρεμβάσεις που απλά θεωρούνται δεδομένες, αλλά ουσιαστικά δεν συμβάλουν σε κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να είναι ωφέλιμο για τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο.