Θάρρος στο πρώτο «Νέο Ξεκίνημα» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης, εύχεται καλή επιτυχία καλώντας τους συντοπίτες υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων να διεκδικήσουν με θάρρος και γνώση τα όνειρά τους

Δύναμη, κουράγιο και υπομονή στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων, που ρίχνονται από την Δευτέρα στην εξεταστική δοκιμασία συστήνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Στο ευχητήριο μήνυμά του δεν παραλείπει να επικεντρώσει την προσοχή του και στους γονείς που κι εκείνοι με την σειρά τους, βιώνουν την ίδια αγωνία με τα παιδιά τους, ζώντας έντονα την εν λόγω διαδικασία.

Χρησιμοποιώντας το γνωμικό του Οδυσσέα Ελύτη, Νομπελίστα, ποιητή, «Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη», καλεί τους υποψηφίους να σπεύσουν από την Δευτέρα στις εξεταστικές αίθουσες με όπλο, την τόλμη και το θάρρος που θα βοηθήσουν στην δοκιμασία των πανελληνίων.

«Από την Δευτέρα καλείστε να προσέλθετε στα σχολεία σας, προκειμένου να διαγωνιστείτε  στα εξεταζόμενα μαθήματα για την εισαγωγή σας, στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πρόκειται για την πρώτη και ιδιαίτερα δύσκολη της ζωής σας. Το πρώτο ουσιαστικά «Νέο Ξεκίνημα» της ζωής σας, που θα σας ανοίξει μελλοντικά το δρόμο για την διεύρυνση των γνώσεων και της επαγγελματικής πορείας. Φυσικά και οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία για έναν έφηβο για να υλοποιήσει τα όνειρα του. Οι επιλογές για όλους μας, και δη για τους νέους, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.

Διεκδικείστε λοιπόν με θάρρος και γνώση τα όνειρά σας, κάντε μας με τις επιτυχίες σας χαρούμενους και ευτυχισμένους, όπως πράττετε χρόνια τώρα και μην ξεχνάτε ότι εμείς θα είμαστε συνέχεια κοντά σας. Θα σας στηρίζουμε, τόσο εμείς, όσο οι οικογένειες σας και οι γονείς, ταυτοχρόνως και το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας.

Καλή επιτυχία σε όλους και θετική σκέψη, έχοντας πάντα στο μυαλό σας το γνωμικό του Νομπελίστα, ποιητή, «Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη».

KRINI LIVE