Τέσσερις γυναίκες διεκδικούν την ψήφο μας με το συνδυασμό της Λένας Χαλβατζά

Οι κ.κ. Σοφία Γκαγκά, Αμαλία Μπραζιώτη, Ειρήνη Νότα και Δεβόρα Οικονομούλα τους ενώνει ο ίδιος πόθος να ασχοληθούν και να προσφέρουν πλέον και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης

Το είπαν και το έκαναν πράξη, να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση, τέσσερις δυναμικές γυναίκες της Φαρκαδόνας. Οι κ.κ. Σοφία Γκαγκά, Αμαλία Μπραζιώτη, Ειρήνη Νότα και Δεβόρα Οικονομούλα, γυναίκες που τις ενώνει ο ίδιος πόθος, αυτός της προσφοράς στην περιοχής τους. Οι υποψήφιες με το ψηφοδέλτιο «Ο Τόπος μας Αύριο -Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση», τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει εξετάσεις στην ανάπτυξη πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων. Σήμερα δηλώνουν έτοιμες να προσδώσουν νέα δυναμική στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν το δικαίωμα της συμμετοχής τους, στο σχεδιασμό της κοινωνίας, του μέλλοντος και στην λήψη των αποφάσεων που αφορούν τον τόπο μας, της ισότιμης συμμετοχής στους θεσμούς, και την ενασχόληση με τα κοινά.

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη για την μεγάλη μέρα, ελπίζουμε όλοι οι δημότες του Δήμου μας να προσέλθουν στις κάλπες και με την ψήφο τους να αναδείξουν άτομα ικανά και αξία των αρμοδιοτήτων που θα τους περιμένουν….

Καλή επιτυχία σε όλες λοιπόν!!!