Τελείωσε η χαλαρότητα του Πάσχα για τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με την πλειάδα των υποψηφίων του, οργανώνονται καθώς από σήμερα εισέρχονται πλέον με αισιοδοξία στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26η Μάη

Χαλαρές οι προηγούμενες ημέρες για τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλη Μπαγιώτη. Από το Μεγάλο Σάββατο έως το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ο κ. Μπαγιώτης επέλεξε να βρεθεί με δικούς του ανθρώπους καθώς επίσης και να παραστεί σε εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στα χωριά της Φαρκαδόνας. Φυσικά όχι μόνος αλλά συνοδευόμενος από υποψηφίους που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του.

Κατά τις επισκέψεις στις εκδηλώσεις ο κ. Μπαγιώτης, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές καθώς επίσης και να συζητήσουν σε φιλική διάθεση με τους πολίτες.

Βέβαια από σήμερα το πρόγραμμα αλλάζει ριζικά, μιας για τον υποψήφιο δήμαρχο καθώς επίσης και για το σύνολο των συνεργατών του ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα για την κατάθεση του συνδυασμού.

Αφενός πλέον προέχουν οι τελευταίες λεπτομέρειες και η συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων από την άλλη η σύνταξη του προγράμματος των περιοδειών που θα ξεκινήσουν και επίσημα την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαγιώτης καθώς επίσης και οι συνεργάτες του υποήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, δεν παύουν να αισιοδοξούν για μια νικηφόρα πορεία του συνδυασμού στις εκλογές της 26η Μαΐου. Μια δυναμική πορεία που θα οδηγήσει στην δεύτερη Κυριακή και στην τελική νίκη του συνδυασμού.