Ταυτίζονται σε πολλά σημεία Γιώργος Μακρής και Γιάννης Αναγνώστου

Τις άλλοτε παλιές εποχές, που υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, αλλά κρατώντας και τα ηνία Αντιδημαρχιών του Δήμου Φαρκαδόνας αναπολεί ο Γιώργος Μακρής. Μπορεί ο ίδιος να μην θέλησε το 2019 για προσωπικούς λόγους, να μην κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ωστόσο το ενδιαφέρον του για τα κοινά και τα δημοτικά δρώμενα παραμένει άσβεστο. Όταν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις, του το επιτρέπουν επισκέπτεται και παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Σώματος. Εκεί δεν θα μπορούσε να μην συναντήσει γνώριμα και φιλικά πρόσωπα με τα οποία κάθισε στα ίδια έδρανα.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα και ο Γιάννης Αναγνώστου, νυν δημοτικός σύμβουλος. Κι αν οι πολιτικές απόψεις τους είναι διαφορετικές, οι αυτοδιοικητικές απόψεις ταυτίζονται σε πολλά σημεία.

Και οι δυο διακρίνονται για την επιχειρηματολογία του σε πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το Δήμο και τον τόπο, έχουν διάθεση για προσφορά και πολύ περισσότερο βασίζονται στις δικές τους πλάτες, κι όχι σε…ξένες.

Νέοι με όρεξη για προσφορά προετοιμάζονται να δώσουν το παρών στις επερχόμενες εκλογές και να αγωνιστούν πραγματικά για το κοινωνικό κι όχι με γνώμονα το ατομικό συμφέρον…

Δυο πρόσωπα που πραγματικά έρχονται να ανησυχήσουν με την παρουσία τους νυν… εκλεγμένους.


1 σχόλιο

  1. Δεν έχουν να χάσει τίποτα να συμπαραταχθούμε σε έναν άφθαρτο συνδυασμό που θα ωφελούσε τα προβληματα κ μονο των δημοτών✊

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.