Συμβουλές και παροτρύνσεις από τον Κώστα Κοκκινίδη

Εξηγεί χαρακτηριστικά μέσω σχολίου του, ότι, «τώρα που τα πράγματα ξεκαθαρίζουν στον Δήμο Φαρκαδόνας, πρέπει να δώσουμε την μάχη μαζί με όλους τους πολίτες»

Αινιγματικός εμφανίζεται μέσω σχολίου του, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας, Κώστας Κοκκινίδης.

Αναφέρεται σε παρόν και παρελθόν ενώ δεν παραλείπει να δώσει και συμβουλές προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει ομαλά την επόμενη τετραετία.  

Εξηγεί χαρακτηριστικά ότι «τώρα που τα πράγματα ξεκαθαρίζουν στον Δήμο Φαρκαδόνας, πρέπει να δώσουμε την μάχη μαζί με όλους τους πολίτες».

Στο κείμενο του ο κ. Κώστας Κοκκινίδης αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Σίγουρα, η νέα δημοτική αρχή, θα βρει όχι μόνο έργα σε εξέλιξη και ένα δήμο καλύτερο από ότι ανέλαβαν οι προηγούμενοι, αλλά θα κληρονομήσει προβλήματα και εκκρεμότητες καλά κρυμμένες κάτω από το χαλί.

Ένας δήμαρχος πρέπει να μπορεί να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα, να τα αναλύει, να ακούει διαφορετικές απόψεις, να ξέρει να συζητά με όλους του εμπλεκόμενους, ώστε να λαμβάνει τις καλύτερες αποφάσεις.

Πρέπει να είμαστε γνώστες της καθημερινότητας, να ξέρουμε τα προβλήματα των χωριών και των δημοτών.

Χωρίς συνεννόηση και χωρίς ανιδιοτελή προσφορά δεν μπορεί να δοθεί λύση στα προβλήματα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις θέσεις εργασίας, ώστε να μπορεί ο νέος δημότης να έχει δουλειά στο σπίτι του.

Αυτό θα γίνει όταν μάθουμε να στηρίζουμε τις βιοτεχνίες ή τις βιομηχανίες που λειτουργούν στο Δήμο μας. Όλες ή οι περισσότερες είναι μονάδες παραγωγής προϊόντων πρωτογενή τομέα. Αν μάθουμε να υποστηρίζουμε τον τόπο μας θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα όλων των δημοτών μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε σε έναν αγροτο-κτηνοτροφικό Δήμο τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων είναι καθημερινά.

Η αδυναμία κατανόησης δεν πρέπει να είναι σκόπιμη: ο Δήμος πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα και να γίνει αρωγός λύσεων στα προβλήματα των πολιτών.».