Συμβαίνει Τώρα: Τρεις παραμένοντες και δυο νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Φαρκαδόνας

Γιάννης Γεωργολόπουλος, Βαγγέλης Κοσμάς, Ειρήνη Κακαϊτσα, Βαγγέλης Ζαφείρης και Γιώργος Γεωργίου είναι οι αντιδήμαρχοι Φαρκαδόνας για την επόμενη περίοδο μέχρι και την λήξη της θητείας της δημοτικής Αρχής

Μία επιπλέον Αντιδημαρχία, δυο νέα πρόσωπα και μία αντικατάσταση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ανασχηματισμού στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, υπέγραψε το πρακτικό της απόφασης ορισθέντων αντιδημάρχων, οι οποίοι θα εκτελέσουν τα καθήκοντα έως το τέλος της δημοτικής περιόδου το 2023.

Από το 2019 έως και σήμερα στο Δήμο Φαρκαδόνας, υπήρξαν 4 Αντιδημαρχίες, οι οποίες πλέον αυξάνονται κατά μία και ανέρχονται στις 5, εξ αυτών 4 έμμισθες και 1 άμισθη.

Τρεις αντιδήμαρχοι παραμένουν στο πόστο τους για μια ακόμη περίοδο, ένας αντικαταστάθηκε ενώ ήρθαν δυο νέα πρόσωπα.

Ειδικότερα στα καθήκοντά του παραμένει ο αντιδήμαρχος Έργων και Οικονομικών, ο Γιάννης Γεωργόλόπουλος, ως άμισθος.

Στα καθήκοντα τους παραμένουν ο Βαγγέλης Κοσμάς, ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Το χαρτοφυλάκιο της Αντιδημαρχίας Παιδείας και κοινωνικών Θεμάτων συνεχίζει να κρατά η κα Ειρήνη Κακαϊτσα, με την μόνη διαφορά, ότι από την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία αφαιρέθηκαν οι τομείς του Περιβάλλοντος και της Υγείας.

Οι δυο τομείς συμπεριλήφθηκαν στην νέα Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Υγείας που καταλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο ο Βαγγέλης Ζαφείρης.

Τη σκυτάλη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού λαμβάνει από τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Θανάση Ζώτο, ένα νέο πρόσωπο, ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος είχε ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά την κενή έδρα στην Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας από το θάνατο του πρώην δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου.

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Θανάση Ζώτο ενώ ευχήθηκε καλή θητεία στους παραμένοντες αντιδημάρχους αλλά και στους νέους που ανέλαβαν καθήκοντα.


1 σχόλιο