ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Το πρώτο τρίμηνο του 2022 το φυσικό αέριο έρχεται στη Φαρκαδόνα

Σύσκεψη στο δημαρχείο Φαρκαδόνας παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, του γενικού διευθυντή ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα και αυτοδιοικητικών

Την διαβεβαίωση ότι σε ελάχιστους μήνες από σήμερα ο Δήμος Φαρκαδόνας θα δεχτεί το φυσικό αέριο, έδωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας.

Όπως καταγράφει άμεσα και αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το μεσημέρι του Σαββάτου, αναπτύχτηκε σύσκεψη στο δημαρχείο παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, του γενικού διευθυντή τη ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα, του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Βασίλης Κουκώνης οι αντιδήμαρχοι Φαρκαδόνας κ.κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, Βαγγέλης Κοσμάς και Ειρήνη Κακαϊτσα, ενώ παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μιχάλης Μπαγιώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Κοκκινίδης, Γιάννης Μέμηλας, Ελένη Στεργίου Μπότη και ο πρόεδρος της Φαρκαδόνας κ. Θάνος Κούτσικος.

Στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκε επί τάπητος ο προγραμματισμός της εταιρίας για την παροχή φυσικού αερίου στην Φαρκαδόνα, τονίζοντας ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 οι πρώτες οικίες της Φαρκαδόνας θα τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο ενώ στην συνέχεια θα υπάρξει συνέχεια στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου.


1 σχόλιο

  1. Αυτό Μάλιστα!! Συγχαρητήρια στον κύριο Δήμαρχο Φαρκαδόνας και στον κ. Υπουργό!!!!!!!