ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επισημοποίησε την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες εκλογές η Ελένη Χαλβατζά

Ελένη (Λένα) Χαλβατζά: ΝΑΙ θα είμαι υποψήφια  στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

«Ήρθε ο καιρός των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι των συμφερόντων», αναφέρει στο μήνυμα της η εκ νέου υποψήφια για το Δήμο Φαρκαδόνας και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο»

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023, εκδήλωσε και επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Χαλβατζά, επικεφαλής σήμερα της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με την «ΚriniLive.gr» ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη επίσημη ανοιχτή τοποθέτηση, για τη διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας, με την ίδια να δηλώνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2023, σημειώνοντας ότι «ήρθε ο καιρός των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι των συμφερόντων».

όπως δηλώνει η κα Χαλβατζά τόσο η ίδια, όσο και μέλη της δημοτικής παράταξης ήρθαν σε επαφή με πολλούς νέους που πρόκειται να στηρίξουν την προσπάθειά αλλά και ανθρώπους με εμπειρία ενώ υπάρχουν πολλοί ενεργοί δημοτικοί σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας που είναι τιμή για την παράταξη να πορευτούν μαζί, για να παλέψουν για ένα Δήμο που θα ξεχωρίσει.

Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας έχει ως εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης σε όσους οραματίστηκαν μαζί μου ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Δήμου και με τίμησαν με την ψήφο τους, στέλνω το μήνυμα ότι ο σπόρος που φυτέψαμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, θα καρποφορήσει!

Ήρθε ο καιρός των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι των συμφερόντων!

Κυρίαρχος σκοπός μου είναι να ενωθούν όλες οι δυνάμεις αυτές που λένε ΟΧΙ στη στασιμότητα και τον κομματικό διχασμό και μαζί να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του Τόπου μας με σύνεση, αποτελεσματικότητα, αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας.

Ήδη ήρθαμε σε επαφή με πολλούς νέους που πρόκειται να στηρίξουν την προσπάθειά μας αλλά και ανθρώπους με εμπειρία ενώ υπάρχουν πολλοί ενεργοί δημοτικοί σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας που είναι τιμή μας που θα πορευτούν μαζί μας .

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είσαι ό,τι κάνεις, όχι ό,τι λες και με τη στήριξη όλων, στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα βρεθούμε στην τελική εκκίνηση για το Αύριο του Τόπου μας!».


1 σχόλιο

  1. Μεγάλο πλήγμα για τον πρώην δήμαρχο θανάση μεριβακη αυτό. Καιρός να κάτσει στα αυγά του εκεί στην Αθήνα που είναι.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.