Συλλυπητήριες ευχές από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή

«Η πρόωρη απώλεια του Αχιλλέα Κακαδιάρη, πρώην προέδρου της κοινότητας Γριζάνου αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όσους τον γνωρίσαμε»

Τις συλλυπητήριες ευχές προς την οικογένεια του εκλιπόντος πρώην προέδρου της κοινότητας Γριζάνου Αχιλλέα Κακαδιάρη εκφράζει ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο δήμαρχος κ. Σπύρος Αγναντής.

«Ο Αχιλλέας Κακαδιάρης, αρκετά νέος και σε ηλικία 63 ετών ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης για το μεγάλο ταξί προς την αιωνιότητα. Απροσδόκητα και τόσο νωρίς βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία. Υπήρξε πρόεδρος της  κοινότητας Γριζάνου και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Κατά τις δυο θητείες που υπηρέτησε το χωριό του υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης πασχίζοντας με όλες του τις δυνάμεις να δώσει λύσει σε σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στο χωριό του και τα κατάφερε χάρη στην θέληση του και την επιμονή του. Τον διέκρινε το ήθος και η τιμιότητα. Η πρόωρη απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όσους τον γνωρίσαμε. Προσωπικά εγώ κι ο όλος ο Δήμος Φαρκαδόνας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.», αναφέρει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής.