Στον αντίποδα περνά ο Κώστας Κοκκινίδης και απαντά σε ίδιο τόνο στο Γιάννη Γεωργολόπουλο

Κώστας Κοκκινίδης: «Η πραγματικότητα δυστυχώς διαψεύδει τον αντιδήμαρχο Έργων και τον οδηγεί σε αστοχίες μη μπορώντας να διαχειριστεί την επερχόμενη ήττα του

Σε ίδιο τόνο έρχεται να απαντήσει ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, Κώστας Κοκκινίδης, στους κατά πρόσωπο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα μέσω ερτζιανών ο αντιδήμαρχος Έργων, Γιάννης Γεωργολόπουλος. Ο αντιδήμαρχος Έργων φέρεται να χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας και μέλος της παράταξης Μιχάλη Μπαγιώτη, «αχώνευτο στην τοπική κοινωνία» και «πολιτικά ανώριμο».

«Η άθλια και συντονισμένη προσπάθεια του αντιδημάρχου Έργων, να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να υβρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, καταφεύγοντας στην συνήθη τακτική της λασπολογίας, σημαίνει πολλά και σαφώς ο πολίτης βγάζει τα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του άλλου. Η πραγματικότητα δυστυχώς τον διαψεύδει και οδηγείται σε αστοχίες μη μπορώντας να διαχειριστεί την δυναμική όλης της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» στην κοινωνία.», σημειώνει ο κ. Κοκκινίδης για να συμπληρώσει, θέτοντας σειρά ερωτημάτων.

«Σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, τα ανώριμα πράγματα έχουν το χρόνο να ωριμάσουν. Σαφώς εκπλήσσομαι όταν μιλάει περί πολιτικής και αυτοδιοικητικής ανωριμότητας για το πρόσωπο μου, όταν έχω συμπληρώσει σχεδόν μια δεκαετία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής. Ξεχνά ωστόσο ότι το ώριμο κάποια στιγμή παραωριμάζει, κάνοντας το κύκλο του και σαπίζει κι έτσι το αφήνουμε στην άκρη και να δώσουμε θέση στο φρέσκο και το άφθαρτο. Όσο για το «αχώνευτος», αυτό θα το κρίνει η κοινωνία κι όχι εκείνος. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τον καθρέφτη κι ας έχουμε την τόλμη να τον κοιτάξουμε κατάματα, όπως κατάματα οφείλουμε να κοιτάξουμε και τους πολίτες και αναλογιστούμε βαθύτερα από τα όσα μας μεταφέρουν.».

Φυσικά ο Κώστας Κοκκινίδης δεν έμεινε εκεί, συνέχισε σε επικριτικό ύφος και τόνο, καλώντας τον αντιδήμαρχο να ανακαλέσει τα όσα ισχυρίστηκε.

«Κάποια στιγμή και οι βαθιά ώριμοι αυτοδιοικητικοί θα πρέπει να μιλήσουν με αλήθειες και να καταθέσουν και τα ανάλογα επιχειρήματα. Οι συκοφαντίες, οι ύβρεις, η λασπολογία, τα ψέματα, καιρός να σταματήσουν. Με τον κ. Γεωργολόπουλο δεν γνωριζόμασταν κι από χθες και φυσικά δεν πρόκειται, όταν ακολουθεί τέτοιου είδους τακτικές. Κι αφού με γνωρίζει τον προκαλώ άμεσα να καταθέσει στη δημοσιότητα στιγμιότυπα μέσω των οποίων διακρίνομαι να κρατώ σημαίες του ΠΑΣΟΚ. Ας αλλάξει ρότα λοιπόν κι ας γυρίσει το μέλλον κάνοντας την δική του αυτοκριτική.», εξήγησε καταλήγοντας.

Φυσικά ο κ. Κοκκινίδης επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του απέναντι σε όλους εκείνους που διαστρεβλώνουν και ενορχηστρώνουν με το δικό τους τρόπο κατηγορίες μη μπορώντας να αντιληφθούν ότι ο χρόνος της κρίσης φτάνει κι εκεί πραγματικά θα δούμε τι θα απαντήσει η κοινωνία…

1 σχόλιο

  1. Όταν ο λαός ανταποκρίθηκε λάθος,τώρα μπορεί να επανορθώσει με γνώμονα την αλλαγή κ τα συμφεροντά του✊Ήρθε η ωρα της ανατροπής✊

Comments are closed.