Στο εκλογικό κέντρο της Λένας Χαλβατζά ο Γιώργος Καμίνης

Την επί σειρά ετών φίλη και συνεργάτιδα επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Καμίνης

Στο εκλογικό κέντρο της υποψηφίας δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» Ελένης Χαλβατζά επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Γιώργος Καμίνης.

Κατά την περιοδεία του στα Τρίκαλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την κα Χαλβατζά. Έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών στο Δήμο Αθηναίων καθώς η ίδια εργάζεται, ως προϊσταμένη του Τμήματος Οργάνωσης και Απλούστευσης Διαδικασιών της Διεύθυνσης Πληροφορικής, του μεγαλύτερου ΟΤΑ της χώρας, αλλά ταυτόχρονα τους συνδέει φιλία χρόνων.

Ο κ. Καμίνης αρχικά επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της κα Χαλβατζά, πλαισιωμένος από στελέχη του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ. έχοντας την ευκαιρία να ευχηθεί την υποψήφια δήμαρχο αλλά ταυτόχρονα να συζητήσει μαζί της.

Κατά την επίσκεψη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και με πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο.
Ο  κ. Καμίνης επικέντρωσε την προσοχή  στην ιδιαίτερη σημασία και την σπουδαιότητα των εκλογικών αναμετρήσεων στην ευρωβουλή και στην τοπική αυτοδιοίκηση, καλώντας τους Φαρκαδόνιους κι όλους τους πολίτες, να σταθούν αρωγή και συμπαραστάτες στον εκλογικό αγώνα της κα Χαλβατζά, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερη δυναμική παρουσία με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά της η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος σου συνδυασμού  «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση», μιας παράταξης η οποία χαρακτηρίζεται από στενούς συνεργάτες της, ως η μόνη αξιόπιστη επιλογή που θα φέρει την ανάπτυξη στο Δήμο.

Η επίσκεψη έκλεισε με περιοδεία στο κέντρο της Φαρκαδόνας.