Σπύρος Αγναντής: Οι Άγιες Ημέρες που διανύουμε αναζωπυρώνουν στις ψυχές μας, την ελπίδα και την αισιοδοξία

Τις ευχές προς όλο το κόσμο μεταφέρει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ευχόμενος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σ’ όλο το κόσμο

Τις ευχές του προς τους συνδημότες, τους αιρετούς, τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των κοινοτικών συμβουλίων, τους υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης και σ’ όλο το κόσμο, μεταφέρει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας εύχεται σ’ όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, ευτυχία, αγάπη και αλληλεγγύη σε όλο το κόσμο.

«Οι Άγιες Ημέρες που διανύουμε είναι μέρες αγάπης, μέρες που αναζωπυρώνουν στις ψυχές όλων μας, την ελπίδα και την αισιοδοξία. Αυτές τις μέρες οι σκέψεις όλων μας, βρίσκονται στα αγαπημένα μας πρόσωπα που λόγω των περιοριστικών μέτρων και της πανδημίας μένουν μακριά μας κι αυτές τις γιορτές. Αυτές τις μέρες οι σκέψεις όλων μας, περιστρέφονται στις ανάγκες των σεισμοπαθών της περιοχής μας, αλλά και των γειτονικών Δήμων που έχασαν τα σπίτια τους, που υπέστησαν μικρές και μεγάλες ζημιές από τους καταστροφικούς σεισμούς. Αυτές τις μέρες οι σκέψεις όλων μας, περιστρέφονται στους επαγγελματίες της περιοχής μας, που αγωνιούν για το μέλλον τους. Αυτές τις μέρες οι σκέψεις όλων μας περιστρέφονται στους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, που αγωνιούν για το αύριο.

Οι σκέψεις μας δεν θα σταματήσουν για κανένα από αυτούς τους ανθρώπους, όπως εξάλλου και οι πρωτοβουλίες και οι ενέργειες όλων μας, απλών πολιτών και αιρετών. Θα ήμαστε δίπλα τους, προάγοντας και ακολουθώντας τις διδαχές του Χριστού μας.

Εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους συνδημότες μας, μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, και σε όσους έλκουν την καταγωγή τους από τις κοινότητες μας, και διαμένουν είτε σε κάποια άλλη περιοχή της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Εύχομαι ολόψυχα ο Αναστάς Χριστός να προσφέρει ανακούφιση από τα προβλήματα που ταλανίζουν τον καθένα μας ξεχωριστά, προσφέροντας απλόχερα την ελπίδα που μεταδίδεται μέσα από την Ανάστασή του.

Χρόνια Πολλά και ευλογημένα, με δύναμη και υγεία σε όλο το κόσμο.», αναφέρει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής.