Σχολαστικά και υπεύθυνα κινείται ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Αξιοπρέπεια, αλήθεια και σεβασμός στους πολίτες το «μότο» του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» που ηγείται και διεκδικεί το Δήμο Φαρκαδόνας

Με σχολαστικά βήματα κινείται τον τελευταίο μήνα ο συνδυασμός «Νέο ξεκίνημα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μιχάλη Μπαγιώτη. Τόσο ο ίδιος, όσο και το επιτελείο των συνεργατών του, που απαρτίζεται από άκρως αξιόλογους ανθρώπους, η πλειονότητα των οποίων άτομα νεαρής ηλικίας, ασχολούνται ενεργά με τη συγκρότηση του συνδυασμού του. Πρόκειται για ένα συνδυασμό, ο οποίος από τα μέχρι στιγμής δείγματα, απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν στο τόπο, προάγοντας την αλήθεια και τη διαφάνεια.

Μια πρώτη γεύση αναμένεται να λάβουμε σύντομα εντός του επόμενου δεκαημέρου, στην πρώτη, επίσημη, παρουσίαση του συνδυασμού, μιας παράταξης που ποντάρει και θα πετύχει την νίκη στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Ενός συνδυασμού υπευθύνου που κινείται με συνέπεια και μεθοδικότητα, που διακρίνει όλα τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν.

Ενός συνδυασμού που μας καλεί να τον ακολουθήσουμε και να τον στηρίξουμε στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Ενός συνδυασμού που πραγματικά θα φέρει τον αέρα της αλλαγής και της νίκης, αλλάζοντας ριζικά το Δήμο Φαρκαδόνας.